Samaca
 

Samaca aan de top


Reeds meer dan 40 jaar is de SAMACA-groep aanwezig op de markt van leien voor dakbedekking en exporteert zij haar productie naar meer dan 20 landen in de wereld. De SAMACA-leien dekken, beschermen en verfraaien duizenden gebouwen, van de eenvoudigste tot de meest prestigieuze.

De SAMACA-groep heeft zijn succes opgebouwd dankzij een duurzame industriële ontwikkeling ten dienste van de kwaliteit.

Met een uitzonderlijke capaciteit van meer dan 10 ontginningssites, die elk een eigen variëteit van leien hebben, biedt SAMACA een uniek en breed gamma aan en past de groep zich soepel aan naar de meest verscheidene architecturale vereisten. Ongeveer 600 mensen dragen elke dag bij tot de productie van meer dan 3 miljoen vierkante meter SAMACA-leien die elk jaar weer verkocht worden.

Naast de intrinsieke kwaliteiten van de producten, kan SAMACA tevens bouwen op een team van professionals ten dienste van de gebruikers. Informatie en technisch advies, beschikbaarheid, wettelijke en normatieve context, expertise, ...Elke markt heeft zijn eigen commerciele team en telt met de kracht van een netwerk van een dertigtal erkende verdelers.

Het moeilijkste hierbij is niet om de top te bereiken, maar wel om er te blijven. SAMACA maakt dit al meer dan 40 jaar waar.

 
� SAMACA Benelux 2012